Hem > För kandidater > Att arbeta som konsult > Uthyrningsuppdrag
Dela

Uthyrningsuppdrag

Som uthyrd konsult arbetar du för oss, hos någon av våra spännande kunder.

 

På Personalhuset har du alltid en konsultchef som bryr sig. Ni kommer tillsammans att ha kontinuerliga avstämningar för att säkerställa att allt fungerar och att du har rätt förutsättningar på arbetsplatsen. Din konsultchef arbetar för att du som konsult får tydlig information om ditt uppdrag samt att du integreras på arbetsplatsen och blir en naturlig del av företaget som du arbetar på. Vi värdesätter en öppen, rak och direkt dialog för att ständigt bli bättre och tillsammans kunna utveckla dig, oss och uppdraget.

 

Uppdragen hos våra kunder kan vara av varierande längd beroende på företagets behov, allt ifrån några dagar till flera år. Som konsult kan du ha olika anställningsformer. Den vanligaste formen är en så kallad ambulerandeanställning med garantilön vilket innebär ett inbyggt skydd för dig som anställd. Att vara ambulerande betyder att du inte blir knuten till ett specifikt företag eller ett specifikt uppdrag, utan har istället din anställning hos oss inom ett givet kompetensområde, exempelvis administration eller ekonomi. Om det uppstår ett glapp mellan två uppdrag utgår en garantilön.

 

I vissa fall är uppdraget som uthyrd konsult ett sätt att få en fast anställning hos kundföretaget. Vi erbjuder våra kunder en möjlighet att överta anställningen om de är nöjda med dig och du med företaget och arbetsplatsen. Alla har då fått en chans att prova på varandra innan du blir rekryterad till kunden.

 

Klicka här om du vill arbeta som konsult hos Personalhuset Staffing Group

Besök oss på Facebook!

Copyright
Disclaimer
Årstaängsvägen 11 - 117 43 Stockholm