Hem > Om Personalhuset > Om Personalhuset
Dela

Om Personalhuset


Vi är ett rekryterings- och bemanningsföretag som förenar arv med förnyelse. Personalhuset Staffing Group är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, personaluthyrning och omställning. Personalhuset Staffing Group har idag 35 kontor och oavsett var du möter oss kommer våra tjänster att präglas av samma höga kvalitet och entusiasm. Vår vision är att vara avgörande för våra kunders framgång.

 

Med 20 års erfarenhet av personaltjänster är våra kontaktytor så breda och vår kunskap så djup att vi vågar påstå att vi är en av de absolut ledande på området. Vi vet att vår väg till framgång förutsätter nöjda kunder. Och för det krävs professionella och engagerade konsulter som dagligen gör tydliga avtryck hos både kunder och kandidater. Genom att rekrytera, hyra ut personal och delta i olika förändringsarbeten är vi med och aktivt bidrar till att du som vår kund kan genomföra dina strategier och nå din framgång.

 

 

 

 

Personalhuset är specialiserat på personlig bemanning inom de flesta branscher och yrkesgrupper. Vi tillhandahåller kompetenser från assistent- till chefsnivå och är verksamma inom affärsområdena: Personaluthyrning

 

  • Entreprenad
  • Rekrytering
  • Omställning

 

 

Vi hjälper företag att hitta medarbetare med rätt kompetens och personlighet. Samtidigt ger vi våra kandidater nya karriärmöjligheter. Det gör vi genom en väl utvecklad arbetsprocess samt ett gediget personligt engagemang och omtanke!

 

Personalhuset är auktoriserade av branschorganisationen Bemanningsföretagen. Vi är medlem i Svenskt Näringsliv och har kollektivavtal med Unionen och LO.

 

Sedan oktober 2014 har vi nya ägare och ingår i Adolfsen Group med bas i Norge. Läs gärna mer på www.adolfsen.com.

 


 

Copyright
Disclaimer
Årstaängsvägen 11 - 117 43 Stockholm