Kontakta oss
ISS Sverige
Hem > Om ISS Personaltjänster > Om ISS Personaltjänster
Dela

Om ISS Personaltjänster

ISS Personaltjänster är en del av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag. Med närmare 20 års erfarenhet av personaltjänster är våra kontaktytor så breda och vår kunskap så djup att vi vågar påstå att vi är en av de absolut ledande på området. Vi vet att vår väg till framgång förutsätter nöjda kunder. Och för det krävs professionella och engagerade konsulter som dagligen gör tydliga avtryck hos både kunder och kandidater. Genom att rekrytera, hyra ut personal och delta i olika förändringsarbeten är vi med och aktivt bidrar till att du som vår kund kan genomföra dina strategier och nå din framgång.

 

ISS Personaltjänster är specialiserat på personlig bemanning inom ekonomi, HR, administration, kontorsservice, marknad och försäljning. Vi tillhandahåller kompetenser från assistent- till chefsnivå och är verksamma inom affärsområdena Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd.

 

Vi hjälper företag att hitta medarbetare med rätt kompetens och personlighet. Samtidigt ger vi våra kandidater nya karriärmöjligheter. Det gör vi genom en väl utvecklad arbetsprocess samt ett gediget personligt engagemang och omtanke!

 

ISS Personaltjänster är auktoriserade av branschorganisationen Bemanningsföretagen. Vi är medlem i Svenskt Näringsliv och har kollektivavtal med Unionen och LO.

 

ISS Facility Services AB ingår i det internationella serviceföretaget ISS A/S, som ägs av Investors riskkapitalbolag EQT och Goldman Sachs. Koncernen har cirka 480 000 anställda i över 50 länder.

 

Mer om vår spännande servicevärld hittar du på:

 

http://www.se.issworld.com

Kundreferens
- Jag få en känsla av att ingenting är omöjligt för ISS Personaltjänster.
Boka möte/gör en förfrågan

Sök jobb/registrera CV

Besök oss på Facebook!

Copyright
Disclaimer
Årstaängsvägen 11 - 117 43 Stockholm